Om over na te denken

Na verloop van tijd vervuild het riool van uw woning. Er blijft veel aanslag aan de wanden hangen en hier door zal de doorgang steeds nauwer worden. Dit zou preventief gereinigd kunnen worden. Helemaal geen slecht idee zou ik zeggen. Hier zijn diverse aanbieders voor met uit één lopende prijzen. Vandaag kwam er toevallig een vertegenwoordiger aan de deur die zo’n dienst aanbied, genaamd Afvoer Check! Aardige jongeman, maar zelf hou ik niet zo van vertegenwoordigers die aan dedeur komen. Ik vind het agressieve verkoop.
Dat is natuurlijk persoonlijk. Iedereen kijkt daar anders tegen aan. Wat zij aanbieden is het schoonmaken van het rioolstelsel inpandig tot aan de hoofdaansluiting met een soort ragers. Ze inspecteren dit ook weer met een camera. Dit is een abonnement voor 2 jaar waar je €10,00 per maand voor betaald. Dit is omgerekend 24X€10=€240,00 Terwijl hier in de rijp een aanbieder zit die het voor €145,00 aanbied. U helpt hiermee de lokale ondernemers. Het is een overdenking waard! Doe er uw voordeel mee.

Bedrijf wat langs de deur komt is hier te vinden – afvoer check

Het lokale bedrijf hier in de Rijp – P Palsma

Natuurlijk zijn er in elke gemeente 1 of meer aanbieders voor dit soort diensten. Wat mijn boodschap is. Ga nooit te snel in op vertegenwoordigers die langs de deuren gaan. maar geef uw lokale aanbieder ook een kans. Wie weet is die goedkoper en misschien ook meer ervaren in zijn regio met huizen!